fbpx

Portfolio

Animatie, webdesign, logo, huisstijl, illustraties, design.
Home » Portfolio

Portfolio.

Logo laten ontwerpen? Een grafisch ontwerper nodig? Een huisstijl, website of illustraties nodig? Neem een kijkje in ons portfolio en vraag naar de mogelijkheden.

Uitgelichte projecten.

Traditions Wine

Voor Christiaan en Kirsten van het Spaanse dorp Polopos heeft Sophieso het logo ontworpen voor hun wijnmerk Traditions Wine. De wijn kunt u bestellen bij wijnvoordeel. 

Wilt  u meer informatie over het logo? Neem dan gerust contact met ons op.

Variva Edu Academy

Sophieso ontwerpt voor ‘Variva’ veel verschillende dingen. Het ontwerpen van een nieuwe website, video animaties die tot realisatie komen in instructievideo’s zijn hier voorbeelden van. Ook is Sophieso voor Variva een geheel nieuwe huisstijl aan het ontwikkelen, dit is terug te zien in o.a. het logo, de brochures en ander drukwerk zoals banners.

De gouden Dromedaris drol

Bij zo’n vrolijk en avontuurlijk kinderboek hoort natuurlijk een passende opmaak. Sophieso heeft de opmaak stramien voor deze verhalenbundel verzorgd. Het uiteindelijke resultaat is een kleurrijk, hardcover prentenboek. De combinatie van prachtige illustraties en sprankelende kleuren, brengt dit boek helemaal tot leven.

Texas Barbeque

Voor Texas Barbeque heeft Sophieso het logo en de huisstijl ontworpen. Het logo is gemaakt met een Texas Longhorn Cow en het logo heeft een Amerikaanse stijl. De visitekaartjes zijn uiteindelijk gedrukt op bruin kraft papier en maken de stijl helemaal af.

Boji Holistische Praktijk

Voor Boji Holistische Praktijk heeft Sophieso het logo ontworpen samen met de huisstijl. Deze ziet u onder andere terug in het visitekaartje en ook het ontwerp van de Website heeft Sophieso gemaakt.

Snel contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op. 

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

2 + 13 =

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×