Services

Logo & Huisstijl, Animaties, Illustraties, Grafisch ontwerp & Webdesign
Home » Services

Een logo en huisstijl heeft natuurlijk ieder bedrijf. Hiermee laat je de identiteit zien, passend bij de uitstraling van je merk of bedrijf. Heb je al een idee? Weet je wat de ‘look and feel’ van jouw bedrijf gaat worden? Wat voor logo het ook wordt, samen met jouw zorgen we dat het past bij jou en je bedrijf. Een goed logo heeft tijd en aandacht nodig.

Lees meer:

Grafisch ontwerp of een design nodig? Wij vinden het belangrijk dat je jouw merk of bedrijf helemaal eigen maakt. We willen dan ook samen met jouw het beste resultaat bereiken. Voor verschillende soorten grafisch ontwerp zit je hier goed, zoals het animeren en editen van video’s, infographics en illustraties ter verduidelijking van jouw merk. Samen gaan we jouw bedrijf of merk doorontwikkelen naar een brand.

Lees meer:

Je hebt je logo, je website en je merk, maar hoe ga je nu verder? Hoe zorg je dat je bedrijf bekend wordt? We kunnen je helpen met het opzetten en visualiseren van campagnes op Social media, zoals Facebook en Instagram of het opzetten en onderhouden van je campagnes op Google Adwords.

Lees meer:

SEO betekent letterlijk Search engine optimalisation. Dit is de organische vindbaarheid in zoekmachines. Met een pakket op maat zorgen we dat de SEO van jouw website helemaal in orde is. Daarvoor gaan we eerst kijken welke punten er bij jouw website opgepakt kunnen worden.

Lees meer:

Animatie

Wil je een boodschap op een heldere manier overbrengen op je doelgroep? Een video animatie kan hiervoor een goed middel zijn. Een animatie is een perfecte manier om je verhaal, product of boodschap op een duidelijke manier zichtbaar te maken. Wij maken video animaties om jouw verhaal te vertellen.

Lees meer:

Wil je een nieuwe site maken of je oude site vernieuwen? Voor al het webdesign kun je bij ons terecht. Een website of een webshop? Wij gaan je site zo inrichten dat deze makkelijk in gebruik is, een creatief ontwerp heeft en deze is gepersonaliseerd op jouw bedrijf.

Lees meer:

We besteden met zijn allen een behoorlijke tijd op social media. We weten dus allemaal dat een goede zichtbaarheid op social media steeds belangrijker is geworden.

Mis je de tijd of kennis om de social media van jouw bedrijf te beheren? Wij nemen het beheer graag voor je uit handen. 

Lees meer:

Drukwerk

Van posters, brochures, flyers tot belettering van een auto. Voor zowel het ontwerp als het drukwerk zelf kunnen wij je van dienst zijn. Drukwerk kan vaak handig zijn voor het werven van nieuwe klanten of het promoten van een evenement. Ook kunnen wij uitnodigingen, reclamemateriaal of kaarten voor je ontwerpen en bedrukken. Staat er iets niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden en we kunnen dit voor je realiseren.

Lees meer:

Services

N

Illustraties

N

Logo & Huisstijl

N

Online Reclame

N

Infographics

N

Social Media beheer

N

Flyers en Brochures

N

Branding

N

Webdesign

N

Wordpress Website

N

Animaties

N

Drukwerk

N

DTP & Opmaak

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×