Logo en huisstijl ontwerp

Project; Pretecho Praktijk BéBé.

Logo ontwerp Pretechopraktijk Bébé

Voor deze opstartende pretechopraktijk mocht ik het logo en de huisstijl ontwerpen. Een leuke opdracht waar ik mijn creativiteit volledig in kwijt kon.

Een huisstijl ontwerp is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsimago. Vaak wordt er gedacht dat een huisstijl enkel bestaat uit het plaatsen van het bedrijfslogo op briefpapier, de autobestickering of  de visitekaartjes. Echter, een goed huisstijl ontwerp is van essentieel belang voor het goed neerzetten van uw grafische bedrijfsimago. 

Zoals de naam van de praktijk al doet vermoeden, verzorgt pretechopraktijk Bébé pretecho’s voor zwangere vrouwen. Een pretecho valt niet te verwarren met een medische echo. Pretecho’s zijn extra echo’s, naast de medische echo’s bij een verloskundige. 

Een bedrijfslogo is belangrijk voor uw bedrijf, omdat (potentiële) klanten uw bedrijf zullen herkennen én onthouden aan de hand van het logo. Met een goed logo wordt de identiteit van een bedrijf neergezet. Ik neem dit doel altijd mee tijdens mijn ontwerpen, zo ook bij deze opdracht. In het logo van pretechopraktijk Bébé, vindt u de letter ‘B’ terug in de vorm van een zwangere vrouw. In deze letter, en dus in de ‘buik’ van de zwangere vrouw, staat een hartje. Dit hartje staat voor het kindje in de buik. 

Wij zijn allebei erg tevreden over het eindresultaat. Wilt u ook een huisstijl of logo laten ontwerpen? U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. 

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×