Webdesign & webdevelopment

website laten maken.
Home » Website laten maken

WordPress website laten maken.

Ben je niet meer tevreden met je huidige website? Of heb je nog geen website, maar wil je er wel graag een? Wij leveren professionele en betaalbare wordpress websites die  je gemakkelijk zelf kunt onderhouden. WordPress websites werken perfect op ieder apparaat. We kunnen een professionele website voor je bouwen welke volledig aansluit op jouw wensen. Er zijn ontzettend veel soorten websites, daarom vinden wij het belangrijk dat je website goed bij jou en je bedrijf past, opvalt en uniek is.

Meer informatie over het CMS WordPress vindt je in deze blog.

Uniek ontwerp

Onze websites voldoen aan de huidige trends op het gebied van webdesign en webdevelopment en worden gemaakt binnen de huisstijl van je bedrijf

Eenvoudig zelf te onderhouden

Een wordpress website is gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden

Responsive

Onze websites worden op ieder mobiel apparaat goed weergegeven

U

Zoekmachine vriendelijk

De website wordt goed ingegericht voor SEO optimalisatie

Koppelingen mogelijk

Met Google Analytics, Google Tag manager en Social Media

N

Betaalbaar

We leveren een professionele én betaalbare website

Website op maat.

Onze websites voldoen aan de huidige trends op het gebied van webdesign. Je kunt jouw website zelf eenvoudig aanpassen en bijhouden. Ook kunnen we de website voor je in beheer houden mocht je dit zelf niet willen doen.

We zorgen dat je website ontworpen wordt met een sprekend design binnen jouw huisstijl zodat de website herkenbaar wordt voor jouw klant.

We maken een website op maat, waarbij we een ontwerp maken rekening houdend met je wensen en eisen. Op basis van het doorgesproken ontwerp gaan we je (nieuwe) website ontwikkelen. Tussendoor hebben we verschillende contactmomenten om alle details verder uit te werken.

Er komt best veel kijken bij het ontwerp van je website. Het gaat niet alleen om de website zelf maar ook om de voorbereiding. Je hebt een huisstijl nodig, logo, kleuren, teksten en foto’s. We helpen hier graag bij!

Wij kennen de mogelijkheden van het web en de beperkingen van moderne browsers en devices. We ontwerpen mooie en ook niet onbelangrijk, gebruiksvriendelijke WordPress websites.  

Website Beheer.

Bij ons heb je zelf de keuze. We leren je middels instructies om het beheer zelf te doen. Mocht je dit niet (meer) willen, is het mogelijk om het website beheer volledig uit handen te geven. Wanneer de website online staat is het natuurlijk belangrijk dat deze goed vindbaar is in Google. We richten de website hier ook op in maar het is belangrijk dat je dit ook onderhoudt. Wij helpen je graag met het optimaliseren van je website voor zoekmachines. 

Waarom is het onderhoud van je website belangrijk?

SEO

Je loopt websitebezoekers mis wanneer je niet goed gevonden kunt worden. SEO is van belang voor de vindbaarheid van je website.

Snelheid

Indien je website langzaam is gaat dit ten koste van je reputatie bij Google. De snelheid is van meerdere factoren afhankelijk zoals hosting, caching en afbeeldingen.

Gebruikerservaring

Je klant heeft bepaalde verwachtingen en wensen bij het bezoeken van je website. Voldoet jouw website aan deze verwachtingen, dan blijft de bezoeker op je website. Structuur en vormgeving van je website dragen hier aan bij.

Content

Is er misschien sprake van verouderde content? Indien je een webpagina verwijdert is het belangrijk om deze door te sturen naar een andere pagina (redirecten). Zodat een bezoeker geen 404-pagina te zien krijgt.

Onderhoud.

Updates

De online wereld ontwikkelt zich snel. Er zijn regelmatig updates vanwege nieuwe functionaliteit. Je kunt hier optimaal gebruik van maken door je website up to date te houden. 

Veiligheid

Om te voorkomen dat jouw website wordt gehackt is het belangrijk dat je website wordt voorzien van een firewall en updates.

Het is ook mogelijk om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Wij houden dan de wordpress updates voor je bij. Dit kan al voor 12,50 euro per maand.

Online marketing.

We kunnen je ook helpen met de marketing en vindbaarheid van jouw website. Dit kan onder andere met:

  • SEO, zoekmachine optimalisatie
  • SEA, Google Ads, voorheen Adwords 
  • Social media marketing (Facebook / Instagram / Linkedin)

Wil je meer informatie over deze dienst of een wordpress website laten maken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×