Welkom op Sophieso!

Wijtenhofstraat 1c
5711 XG Someren

Info@sophieso.nl

Folow us

Image Alt

Our Workflow

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Logo laten ontwerpen?

The Client.

Wat is jouw branche? Jouw idee? Heb je een logo nodig? Of wil je reclame maken om je bedrijf te ontwikkelen en promoten? We gaan samen zitten en samen gaan we kijken hoe we jouw doel kunnen realiseren.

The Challenge.

Wie ben jij en wat wil je uitstralen? Iedereen heeft een ander idee en ziet dingen op een eigen manier. Weet je al een beetje hoe je logo eruit moet komen te zien of heb je juist helemaal geen idee? Samen komen we er helemaal aan uit. We vinden het tenslotte belangrijk dat jij uiteindelijk tevreden bent.

The process of making amazing projects that come to life.

First step

Brainstorming & conceptualizing

We plannen als eerste een afspraak in om te overleggen en brainstormen. Conceptualiseren betekent het bedenken van hoe het idee iets tastbaars wordt. We gaan samen overleggen wat het eindproduct moet worden en hoe je dit vormt. Denk aan, kleuren, de lay-out, texturen etc.

Second step

Sketching &
storybording

Wij gaan aan de slag! Met schetsen, sfeerbeelden en regelmatig feedback gaan we een opzet maken. Aan de hand van voorbeelden en concepten kun je uiteindelijk het ontwerp kiezen waarop we doorgaan.

Third step

Ontwerpen & Design

Het ontwerp is er! We gaan dit voor je uitwerken en alles tot een product maken.

Fourth step

Retoucheren & Uitwerken

De definitieve versie is er. We gaan de laatste dingen afronden en zorgen dat alles klopt. Hierna ontvang je alle bestanden in de specificaties die je nodig hebt. Ook drukwerk kunnen we voor je regelen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.