fbpx

wat kunnen we voor jou betekenen?

Our workflow.
Home » Our Workflow

Wat we doen.

The client.

Wat is jouw branche? Je idee? Heb je een logo nodig? Of wil je reclame maken om jouw bedrijf te ontwikkelen en promoten? We gaan samen zitten en samen gaan we kijken hoe we jouw doel kunnen realiseren. Van een idee naar een concept naar realisatie.

The Challenge.

Wie ben je en wat wil je uitstralen? Iedereen heeft een ander idee en ziet dingen op een eigen manier. Weet je al een beetje hoe je logo eruit moet komen te zien of heb je juist helemaal geen idee? Samen komen we er helemaal aan uit. We vinden het tenslotte belangrijk dat jij uiteindelijk tevreden bent.

The process of making amazing projects that come to life.

Workflow.

Branstorming & Conceptualizing

We plannen als eerste een afspraak in om te overleggen en brainstormen. Conceptualiseren betekent het bedenken van hoe het idee iets tastbaars wordt. We gaan samen overleggen wat het eindproduct moet worden en hoe we dit vormen. Denk aan, kleuren, de lay-out, texturen etc.

Sketching & Storyboarding

Wij gaan aan de slag! Met schetsen, sfeerbeelden en regelmatig feedback gaan we een opzet maken. Aan de hand van voorbeelden en concepten kun je uiteindelijk het ontwerp kiezen waarop we doorgaan.

Ontwerpen & Design

Het ontwerp is er! We gaan dit voor je uitwerken en alles tot een (eind)product maken. We werken met een correctieronde waarin je alles nog goed kunt controleren waarna we je feedback gebruiken voor het definieve design.

Retoucheren & Uitwerken

De definitieve versie is er. We gaan de laatste dingen afronden en zorgen dat alles klopt. Hierna ontvang je alle bestanden in de specificaties die jij nodig hebt. Ook drukwerk kunnen we voor je regelen.

Blog.

Is offline reclame nog relevant?

Is offline reclame nog relevant?

Is offline reclame nog relevant?Onlangs plaatste we een poll op Instagram met als vraag of je ook offline reclame maakt met je bedrijf. Wat blijkt, 62% gaf aan geen gebruik te maken van offline reclame.  Wat is offline reclame en is dit ook...

Lees meer
5 Tips voor een strakke SEO strategie

5 Tips voor een strakke SEO strategie

5 Tips voor een strakke SEO strategieOf je nu een groot of klein bedrijf hebt, het is ontzettend belangrijk dat je organisch goed vindbaar bent in de online zoekmachines. Dit noemen ze SEO (Search engine optimization). Dit is een breed begrip en...

Lees meer
×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×