Welkom op Sophieso!

Wijtenhofstraat 1c
5711 XG Someren

Info@sophieso.nl

Folow us

Image Alt

Our Workflow

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Logo laten ontwerpen?

The Client.

Wat is uw branche? Uw idee? Heeft u een logo nodig? Of wilt u reclame maken om uw bedrijf te ontwikkelen en promoten? We gaan samen zitten en samen gaan we kijken hoe we uw doel kunnen realiseren.

The Challenge.

Wie bent u en wat wilt u uitstralen? Iedereen heeft een ander idee en ziet dingen op een eigen manier. Weet u al een beetje hoe uw logo eruit moet komen te zien of heeft u juist helemaal geen idee? Samen komen we er helemaal aan uit. We vinden het tenslotte belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent.

The process of making amazing projects that come to life.

First step

Brainstorming & conceptualizing

We plannen als eerste een afspraak in om te overleggen en brainstormen. Conceptualiseren betekent het bedenken van hoe het idee iets tastbaars wordt. We gaan samen overleggen wat het eindproduct moet worden en hoe we dit vormen. Denk aan, kleuren, de lay-out, texturen etc.

Second step

Sketching &
storybording

Wij gaan aan de slag! Met schetsen, sfeerbeelden en regelmatig feedback gaan we een opzet maken. Aan de hand van voorbeelden en concepten kunt u uiteindelijk het ontwerp kiezen waarop we doorgaan.

Third step

Ontwerpen & Design

Het ontwerp is er! We gaan dit voor u uitwerken en alles tot een (eind)product maken.

Fourth step

Retoucheren & Uitwerken

De definitieve versie is er. We gaan de laatste dingen afronden en zorgen dat alles klopt. Hierna ontvangt u alle bestanden in de specificaties die u nodig heeft. Ook drukwerk kunnen we voor u regelen.