fbpx

Animatie video

Animatie video laten maken?

Animatie

Informatieve animaties of commerciele animaties?

Wilt u een boodschap op een heldere manier overbrengen op uw doelgroep? Een video animatie kan hiervoor een goed middel zijn. Een animatie is een perfecte manier om uw verhaal, product of boodschap op een duidelijke manier zichtbaar te maken. Wij maken video animaties om uw verhaal te vertellen. Van informatieve video’s, tot een leuke video om uw bedrijf te promoten. U kiest de boodschap die u wilt overbrengen.

Animaties kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Van commerciële animaties, tot een informatieve video. Samen zullen we tijdens een gesprek gaan bepalen wat voor animatie het beste bij uw boodschap past. 

Nadat we alles hebben doorgesproken en bepaald, gaan wij twee concepten voor u uitdenken en uitwerken. U ontvangt deze concepten in de vorm van twee korte video animaties. U kiest welk van deze twee video’s het beste aansluit op uw wensen en hier zullen wij vervolgens op verder gaan.

Wanneer u een bepaalde stijl heeft gekozen, gaan wij een storyboard maken. Deze wordt ontwikkeld op basis van het door u aangeleverde script. In een storyboard schetsen wij, per scène of zin, een passend beeld en krijgt het script een vorm. 

Wilt u dat wij het script voor u herschrijven naar een lopend verhaal of het script schrijven op basis van de door u aangeleverde informatie? Dat is ook mogelijk.

Vervolgens gaan we illustreren. De schetsen worden vormgegeven in illustraties. Deze gaan we vervolgens animeren. Wilt u dat wij de voice over voor u regelen? Ook dat is mogelijk. Geef ons aan wat uw voorkeur heeft: formeel, zakelijk of juist commercieel? En wilt u een mannen- of een vrouwenstem?  Laat het ons weten, wij zullen de voice over hierop selecteren.

Wanneer de video klaar is voegen wij naar wens bijpassende achtergrondmuziek toe, wat de video helemaal af maakt. 

Contact.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

4 + 3 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte.

Pin It on Pinterest

Share This