Wil jij een animatie video laten maken?

Home » Animatie Video’s

Animatie gebruiken om jouw verhaal te vertellen

Wil je een boodschap op een heldere manier overbrengen op jouw doelgroep? Een video animatie kan hiervoor een goed middel zijn. Een animatie is een perfecte manier om je verhaal, product of boodschap op een duidelijke manier zichtbaar te maken. Wij maken video animaties om jouw verhaal te vertellen. Van informatieve video’s, tot een leuke video om uw bedrijf te promoten. Jij kiest de boodschap die je wilt overbrengen.

Animaties kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Van commerciële animaties, tot een informatieve video. Samen zullen we tijdens een gesprek gaan bepalen wat voor animatie het beste bij jouw boodschap past.

Concept van de animatie

We gaan het concept uitdenken en uitwerken. Je ontvangt deze concepten in de vorm van twee korte video animaties. Jij kiest welk van deze twee video’s het beste aansluit op je wensen en hier zullen wij vervolgens op verder gaan.

Wanneer je een bepaalde stijl heeft gekozen, gaan wij een storyboard maken. Deze wordt ontwikkeld op basis van het door jou aangeleverde script. In een storyboard schetsen wij, per scène of zin, een passend beeld en krijgt het script een vorm. 

Wil je dat wij het script voor je herschrijven naar een lopend verhaal of het script schrijven op basis van de door jou aangeleverde informatie? Dat is ook mogelijk.

Illustreren

Vervolgens gaan we illustreren. De schetsen worden vormgegeven in illustraties. Deze gaan we vervolgens animeren. Wil je dat wij de voice over voor je regelen? Ook dat is mogelijk. Geef ons aan wat je voorkeur heeft: formeel, zakelijk of juist commercieel? En wil je een mannen- of een vrouwenstem?  Laat het ons weten, wij zullen de voice over hierop selecteren.
Wanneer de video klaar is voegen wij naar wens bijpassende achtergrondmuziek toe, wat de video helemaal af maakt. 

Wil je hier meer informatie over of bent je benieuwd naar de prijs? Vraag gerust een offerte aan via het contactformulier of mail naar info@sophieso.nl

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×