Uw online professional, alleen wanneer het nodig is!

Virtual Professional

Virtual (marketing) Assistant nodig?

Wat kunnen we voor u doen?

Als ondernemer bent u het liefst met de core business van uw bedrijf bezig maar ondertussen komen er veel meer dingen op u af. Daarom kunnen wij taken uit handen nemen zodat u zich compleet kunt richten op de hoofdzaak van uw bedrijf. We zijn gespecialiseerd in (online) marketing, SEO, websitebeheer, administratie en automatiseren van bedrijfsprocessen. Maar ook andere taken zijn zeker bespreekbaar en wij zijn graag uw sparringspartner in bedrijfsvoering. Zoekt u naar iemand voor een paar uurtjes, een specifieke periode of een specifieke klus? Alles is bespreekbaar.

Wilt u meer weten over een virtual assistant? Lees hier meer over in de blog, wat is een virtual assistant? Wilt u weten wat voor services wij nog meer bieden? Deze kunt u hier vinden.

Heb meer tijd voor uw core business.

Wij nemen taken voor u uit handen zodat u zich kan richten op uw eigen doel.

Flexibel inzetbaar.

Een of een paar uur per week? Een specifieke klus of eenmalige job? We zijn zeer flexibel inzetbaar en alles is bespreekbaar.

Ervaring & Kwaliteit.

Met meer dan 10 jaar ervaring in MKB en verschillende bedrijfsvoeringen zoals detailhandel, webshops en groothandel in verschillende branches hebben we voldoende kennis om zo specifieke taken op ons te nemen.

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×