Wij nemen jouw social media beheer uit handen

Social media beheer.
Home » Services » Social Media Beheer

Wat je krijgt bij Social Media beheer.

We besteden met zijn allen een behoorlijke tijd op social media. We weten dus allemaal dat een goede zichtbaarheid op social media steeds belangrijker is geworden.

Mis je de tijd of kennis om de social media van jouw bedrijf te beheren? Wij nemen het  beheer graag voor je uit handen. 

Wij zullen ervoor zorgen dat de klant op de juiste manier aan wordt gesproken. Benieuwd hoe precies?

Social Media Pakketten.

Goed Marketinginstrument

Social media is hét platform om met je doelgroep in contact te komen. De content van jouw website kan door je volgers worden gedeeld via social media.

Toegevoegde waarde SEO

Google bepaald aan de hand van je social media signalen hoe waardevol je website is. Social media kanalen zijn dus een ranking factor in Google.

Beïnvloeding koopgedrag

Door actief te zijn op social media, komt jouw doelgroep steeds vaker in aanraking met je bedrijf of merk. Een consument is vaak sneller geneigd om een aankoop te doen bij bedrijven binnen hun eigen netwerk.

Vergroten Naamsbekendheid

Met social media vergroot je de online aanwezigheid van je bedrijf. Hiermee vergroot je het bereik en uiteindelijk de naamsbekendheid van je merk, bedrijf of product

Concurrenten zijn ook actief

Waarschijnlijk zijn je concurrenten ook actief op social media. Allereerst wil je natuurlijk niet achterlopen op je concurrentie. Daarnaast kan het nuttig zijn om je concurrentie te volgen, zo blijf je altijd op de hoogte van hun activiteiten.

Online Reputatiemanagement

Social media geeft inzicht over de reputatie van je bedrijf. Want, wat vindt de doelgroep eigenlijk van je bedrijf? Ieder bedrijf krijgt wel eens kritiek over zich heen. Social media biedt de mogelijkheid om dit te monitoren en eventuele negatieve feedback op te volgen.

Easy as 1, 2, 3.

Social Media beheer; Hoe gaan we te werk?

1

Strategie bepalen

Samen kijken we welke doelgroep we willen gaan aanspreken én via welke social media kanalen en boodschappen we dit gaan realiseren. 

2

Social Media onderhouden

Aan de hand van de door jouw aangeleverde input plaatsen we berichten op de gewenste kanalen. Wij zullen reacties van je volgers monitoren. Reacties van je volgers zijn waardevol ter verbetering van de social media strategie.

Samen zullen we er alles aan doen om je social media platform zo levendig mogelijk te maken.

3

Optimalisatie strategieën

We blijven werken aan de optimalisatie van de gekozen strategie. We zorgen ervoor dat je content interessant blijft voor de doelgroep. Jouw bedrijf is structureel actief op de gekozen social media kanalen.

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×