Seo optimalisatie

De vindbaarheid in Google vergroten.
Home » Services » SEO Optimalisatie

SEO / Zoekmachine optimalisatie.

SEO betekent letterlijk Search engine optimalisation. Dit is de organische vindbaarheid in zoekmachines, met name in Google. Het belangrijkste is dat dit helemaal op jouw bedrijf en website is afgestemd. We gaan daarom eerst kijken welke punten belangrijk zijn voor jouw bedrijf op op te pakken. Voorbeelden van deze punten kun je vinden in deze blog.

SEO bestaat uit 3 pijlers die we op kunnen gaan pakken.

  • Content
  • Techniek
  • Autoriteit

Waarmee kunnen we de vindbaarheid van jouw bedrijf vergroten?

Content

Pakkende en ‘SEO-proof’ webteksten zijn onmisbaar op een goede website. Je website is de allereerste indruk die de bezoekers van je krijgen. Zéker als het gaat om online business. Goede webteksten hebben grote invloed op hoe de website wordt gewaardeerd door jouw bezoekers én Google. Ook webteksten zijn dus een belangrijke ranking factor in Google.

Techniek

Wanneer een zoekmachine je website niet goed kan crawlen, zul je niet omhoog komen in Google. Met een jaarlijks pakket zorgen we ervoor dat de technische SEO van je website helemaal op orde is. We zorgen dat je website gecrawld kan worden door zoekmachines, de site architectuur goed is en de website blijvend goed geïndexeerd blijft.

Autoriteit

De autoriteit van een website geeft aan bij een zoekmachine hoe belangrijk de website is binnen de markt. Hoe hoger de scores hoe ‘’meer’’ autoriteit. De autoriteit samen met de techniek vormen een belangrijk onderdeel van de zichtbaarheid. Content vult deze twee aan en maakt ook echt het verschil. We bieden hiervoor een concurrentie & backlink analyse aan. Je kunt deze los afnemen, of het SEO abonnement hiervoor uitbreiden.

Easy as 1, 2, 3.

SEO Optimalisatie; Hoe gaan we te werk?

1

Strategie bepalen

Wat is de juiste plan van aanpak voor jouw bedrijf? Wat klopt staat al goed en wat kan er verbeterd worden? Aan de hand van een technische scan gaan we kijken wat bij jouw bedrijf opgepakt dient te worden. 

2

Onderhouden

Search Engine Optimalisation is nooit klaar. Er veranderd veel en om blijvend omhoog te komen dien je ook je website te blijven verbeteren.

3

Optimalisatie strategieën

We blijven werken aan de optimalisatie van de gekozen strategie. We zorgen ervoor dat je content interessant blijft voor de doelgroep. Jouw bedrijf is structureel actief op Google.

Gratis plan van aanpak voor jouw bedrijf.

Wil jij weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en wat dit gaat kosten? Vraag nu gratis een plan van aanpak aan.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

7 + 4 =

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×