fbpx

Grafisch design

Logo ontwerp, huisstijl, illustraties

Design

Grafisch Design.

Grafisch Ontwerp is een veelomvattend begrip. We kunnen je helpen met bijna alles wat je ontworpen wilt hebben en denken graag met je mee. Ben je op zoek naar iemand die je brochure of flyer voor je kan ontwerpen? Posters, banners, belettering het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op, leg je idee aan ons voor en wij gaan aan de slag!

Logo en Huisstijl.

Een logo en huisstijl heeft natuurlijk ieder bedrijf. Hiermee laat je de identiteit zien, passend bij de uitstraling van je merk of bedrijf. Heb je al een idee? Weet je wat de ‘look and feel’ van jouw bedrijf gaat worden? Wat voor logo het ook wordt, samen met jouw zorgen we dat het past bij jou en je bedrijf. Naast het logo, kunnen wij je ook voorzien van een eigen huisstijl.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Wilt u het complete Logo & Huisstijl pakket? Dan zit hierbij;

  • De opzet van uw logo in 3 tot 5 ideeën.
  • Uitwerking naar het Logo aangeleverd in AI, EPS, PNG, JPEG en PDF.
  • Kleur gebruik / Lettertype keuze
  • Ontwerp visitekaartjes

Optioneel:

  • Corporate Manual – Huisstijl gids om deze goed te kunnen toepassen in de praktijk
  • Ontwerp briefpapier / factuur
  • Ontwerp Social Media Template

Infographics en illustraties.

Wil je op een visuele manier dingen uitleggen en kenbaar maken? Bij een infographic of illustratie is het belangrijk dat de boodschap snel door de lezer begrepen wordt. Met een infographic of een informatieve illustratie kun je je verhaal verduidelijken met bijvoorbeeld grafieken, plattegronden, illustraties en kaarten. Zo kun je complexe informatie gemakkelijk helder en inzichtelijk maken.

Wil  je weten wat wij hierin voor je kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak.

Snel contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook een berichtje sturen via de Whatsapp button onder aan de pagina.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

2 + 8 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte.

× Stuur een berichtje