Drukwerk

Huisstijl & Promotiemateriaal

Heb je ook drukwerk nodig?

Voor bijna alle soorten drukwerk kun je bij ons terecht. Naast het ontwerpen en opmaken van je projecten kunnen wij ook al het drukwerk voor je verzorgen.

Drukwerk met diverse afwerkingen zoals mat, glans of spot UV en op verschillende soorten materiaal zoals gerecycled papier. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk om de huisstijl van jouw bedrijf ook in offline uitingen te showen. Mocht je veel gebruik gaan maken van drukwerk kunnen wij ook hierin met je meedenken en voorbeelden laten zien. Er is tegenwoordig veel mogelijk, zoals gold foil of andere kleuren folie, 3D druk waarin je bepaalde elementen naar boven laat komen en een andere mooie afwerkingen zijn mat of glans gelamineerd. Denk ook eens aan natuurkarton of kraft papier, het kan allemaal! 

Drukwerk bepaald ook mede de uitstraling van jouw bedrijf. Wil je een flyer overal verspreiden als reclamemateriaal? Dan ga je voor een dunner papier. Wil je een flyer of folder die een chique uitstraling heeft? Ga dan voor een 300 grams papiersoort.

Visitekaartjes, briefpapier & eveloppen.

Wanneer je je huisstijl door ons laat maken in combinatie met briefpapier en visitekaartjes verzorgen wij ook het drukwerk. Ook hierin is veel mogelijk. Ga je voor de standaard visitekaartjes of wil je juist een luxe afwerking? Samen kijken we wat bij jouw bedrijf en budget past en jouw visitekaartje blijft straks iedereen bij.

Flyers & Folders.

Flyers en folders zijn nog steeds heel populair. En niet voor niets! Met een mooie flyer kun je een boodschap goed overbrengen op je klant. En vaak blijft de combinatie van offline en online reclame daarna extra goed hangen bij jouw klant. Je kunt bij flyers bijvoorbeeld kiezen tussen mat en glans laminaat. Dit zorgt voor een extra effect. Folders zijn gevouwen in verschillende formaten, zoals standaard formaten, A4 en A5 maar je kunt ook hiermee spelen en juist voor vierkant gaan, liggend of een andere vouwwijze zoals een drieluik of zig zag gevouwen.

Posters.

Een poster. Een veelgebruikt, offline reclamemiddel voor bijvoorbeeld evenementen en om lokaal groepen mensen te bereiken. Je hebt posters in verschillende formaten maar denk GROOT! Gebruik jij jouw poster binnen of buiten? Laat ons het doel van jouw poster weten en samen kijken we welk materiaal het meest geschikt is.

Brochures & Magazines.

Met een brochure of magazine wil je graag meer informatie delen met jouw klant. Denk hierbij aan producten, foto’s, een magazine voor jouw doelgroep of een maandelijks blad voor een club. Hierin laat je jouw klant kennis maken met je bedrijf en kun je veel informatie en verhalen kwijt. Een brochure en magazine mag dus ook echt indruk maken! Vraag ook hier naar de mogelijkheden zoals geniet, gelijmd, wire-o en nog veel meer.
Er zijn heel veel mogelijkheden. Mocht je zelf een idee hebben wat je graag gerealiseerd ziet laat het ons gerust weten. Neem eens een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op.
N

Visitekaartjes

N

Briefpapier

N

Enveloppen

N

Folders

N

Flyers

N

Posters

N

Brochures

N

Magazines

N

Promotiemateriaal

N

Stickers

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×