fbpx
Reviews

Reviews

Deze klanten gingen u voor.

Ontwerp Logo, Powerpoint template & Infographic

We waren op zoek naar een logo voor ons project over omgaan met privacy. Een beetje een saai onderwerp, maar Sophieso begreep snel wat er nodig was om dit onderwerp in een logo te vatten. Het logo bevat alle items waar we mee bezig en is bovendien vroliijk, waardoor het onderwerp minder saai werd. We zijn heel tevreden over de wijze waarop Sophieso onze ideeën om heeft gezet in een prachtig ontwerp van het logo en later nog een heldere infographic. Bedankt.

Marie-Louise van Zon

Juridisch beleidsmedewerker afdeling Advies en Ondersteuning , Gegevensdeling

Brochures laten maken bij Sophieso Graphic Design. Snel en accuraat en de folders zien er mooi uit. We gaan nu starten met voorlichtingsfilmpjes over de opleidingen en we hebben Sophieso weer gevraagd. De opzet ziet er goed uit.

Variva Edu Academy

Onderwijs instelling

Ontwerp plattegronden

Sophieso werkt snel en professioneel, er wordt meegedacht en onze ideeën werden perfect uitgewerkt. Ze heeft onze ideeën precies op papier gezet.

Kasteel Maurick

Ontwerp Visitekaartje

Heel eerlijk had ik in het begin geen flauw idee voor het uiterlijk van mijn visitekaartje. Ik wist alleen dat ik het simpel en strak wilde houden. Sophieso heeft voor mij verschillende ontwerpen gemaakt en zo heb ik er een gekozen en heeft ze samen met mij wat kleine aanpassingen gemaakt. Het ging allemaal ontzettend vlot en ik ben super tevreden over het eindresultaat

Charlotte Fotografie

Contact.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

15 + 4 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte.

Pin It on Pinterest

Share This