Reviews

Reclamebureau Sophieso.

Deze klanten gingen je voor.

Sophieso is een fantastisch reclamebureau. Sophie heeft mijn logo fantastisch vorm gegeven en hierbij een passende website gemaakt! Helemaal zoals bij mij past. De communicatie met Sophieso was erg prettig. Sophieso denkt mee en geeft snel een reactie op ideeën.

Nieke van der Sanden

Vlinder Someren

Sophieso heeft voor ons ( Boji holistische praktijk ) een logo ontworpen en de website gemaakt. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Bovendien heeft Sophieso ons met raad en daad bijgestaan om alles werkbaar en functioneel te krijgen. Wij als “computerleken “ hadden dat hard nodig. We konden en kunnen nog steeds met al onze vragen omtrent onze website bij Sophieso terecht. Ook een verandering of aanpassing is nooit een probleem. Kortom tevreden over het eindresultaat en de service.

Marij Minten

Boji Holistische Praktijk

Sophie heeft heel goed ingespeeld op de wensen voor mijn logo. Ze is super creatief te werk gegaan en het resultaat is helemaal zoals ik voor ogen had en dan nog een stapje beter. We hadden een kort lijntje en het was in hele korte tijd super snel en netjes geregeld. Ik ga zeker terug bij Sophie als ik nog iets nodig heb en ik vind haar echt een aanrader. Dankjewel!

Elmie Reinders

Creative Looks

Ontwerp Logo, Powerpoint template & Infographic

We waren op zoek naar een logo voor ons project over omgaan met privacy. Een beetje een saai onderwerp, maar Sophieso begreep snel wat er nodig was om dit onderwerp in een logo te vatten. Het logo bevat alle items waar we mee bezig en is bovendien vroliijk, waardoor het onderwerp minder saai werd. We zijn heel tevreden over de wijze waarop Sophieso onze ideeën om heeft gezet in een prachtig ontwerp van het logo en later nog een heldere infographic. Bedankt.

Marie-Louise van Zon

Juridisch beleidsmedewerker afdeling Advies en Ondersteuning , Gegevensdeling

Brochures laten maken bij Sophieso Graphic Design. Snel en accuraat en de folders zien er mooi uit. We gaan nu starten met voorlichtingsfilmpjes over de opleidingen en we hebben Sophieso weer gevraagd. De opzet ziet er goed uit.

Variva Edu Academy

Onderwijs instelling

Ontwerp plattegronden

Sophieso werkt snel en professioneel, er wordt meegedacht en onze ideeën werden perfect uitgewerkt. Ze heeft onze ideeën precies op papier gezet.

Kasteel Maurick

Ontwerp Visitekaartje

Heel eerlijk had ik in het begin geen flauw idee voor het uiterlijk van mijn visitekaartje. Ik wist alleen dat ik het simpel en strak wilde houden. Sophieso heeft voor mij verschillende ontwerpen gemaakt en zo heb ik er een gekozen en heeft ze samen met mij wat kleine aanpassingen gemaakt. Het ging allemaal ontzettend vlot en ik ben super tevreden over het eindresultaat

Charlotte Fotografie

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×