Welkom op Sophieso!

Wijtenhofstraat 1c
5711 XG Someren

Info@sophieso.nl

Folow us

a

Virtual Professional

Je online professional, alleen wanneer het nodig is!

Heb meer tijd voor je core business.

Wij nemen taken voor je uit handen zodat jij je kan richten op je eigen doel.

Flexibel inzetbaar.

Een of een paar uur per week? Een specifieke klus of eenmalige job? We zijn zeer flexibel inzetbaar en alles is bespreekbaar.

Ervaring & Kwaliteit.

Met meer dan 10 jaar ervaring in MKB en verschillende bedrijfsvoeringen zoals detailhandel, webshops en groothandel in verschillende branches hebben we voldoende kennis om zo specifieke taken op ons te nemen.

Virtueel (Marketing) Assistent nodig?

 

Als ondernemer bent u het liefst met de core business van uw bedrijf bezig maar ondertussen komen er veel meer dingen op u af. Daarom kunnen wij taken uit handen nemen zodat u zich compleet kunt richten op de hoofdzaak van uw bedrijf. We zijn gespecialiseerd in (online) marketing, SEO, websitebeheer, administratie en automatiseren van bedrijfsprocessen. Maar ook andere taken zijn zeker bespreekbaar en wij zijn graag uw sparringspartner in bedrijfsvoering. Zoekt u naar iemand voor een paar uurtjes, een specifieke periode of een specifieke klus? Alles is bespreekbaar.

Wilt u meer weten over een virtual assistant? Lees hier meer over in de blog, wat is een virtual assistant? Wilt u weten wat voor services wij nog meer bieden? Deze kunt u hier vinden.

Fill out the form.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.