fbpx

Wij nemen uw social media beheer uit handen.

Social Media beheer.

Wat je krijgt bij Social Media beheer.

We besteden met zijn allen een behoorlijke tijd op social media. We weten dus allemaal dat een goede zichtbaarheid op social media steeds belangrijker is geworden.

Mist u de tijd of kennis om de social media van uw bedrijf te beheren? Wij nemen het  beheer graag voor u uit handen. 

Wij zullen ervoor zorgen dat de klant op de juiste manier aan wordt gesproken. Benieuwd hoe precies?

Social Media Paketten.

Goed Marketinginstrument

Social media is hét platform om met uw doelgroep in contact te komen. De content van uw website kan door uw volgers worden gedeeld via social media.

Toegevoegde waarde SEO

Google bepaald aan de hand van uw social media signalen hoe waardevol uw website is. Social media kanalen zijn dus een ranking factor in Google.

Beïnvloeding koopgedrag

Door actief te zijn op social media, komt uw doelgroep steeds vaker in aanraking met uw bedrijf of merk. Een consument is vaak sneller geneigd om een aankoop te doen bij bedrijven binnen hun eigen netwerk.

Vergroten Naamsbekendheid

Met social media vergroot u de online aanwezigheid van uw bedrijf. Hiermee vergroot u het bereik en uiteindelijk de naamsbekendheid van uw merk, bedrijf of product

Concurrenten zijn ook actief

Waarschijnlijk zijn uw concurrenten ook actief op social media. Allereerst wilt u natuurlijk niet achterlopen op uw concurrentie. Daarnaast kan het nuttig zijn om uw concurrentie te volgen, zo blijft u altijd op de hoogte van hun activiteiten.

Online Reputatiemanagement

Social media geeft inzicht over de reputatie van uw bedrijf. Want, wat vindt de doelgroep van eigenlijk uw bedrijf? Ieder bedrijf krijgt wel eens kritiek over zich heen. Social media biedt de mogelijkheid om dit te monitoren en eventuele negatieve feedback op te volgen.

Easy as 1, 2, 3.

Social Media beheer; Hoe gaan we te werk?

1

Strategie bepalen

Samen kijken we welke doelgroep we willen gaan aanspreken én via welke social media kanalen en boodschappen we dit gaan realiseren. 

2

Social Media onderhouden

Aan de hand van de door u aangeleverde input plaatsen we berichten op de gewenste kanalen. Wij zullen reacties van uw volgers monitoren. Reacties van uw volgers zijn waardevol ter verbetering van de social media strategie.

Samen zullen we er alles aan doen om uw social media platform zo levendig mogelijk te maken.

3

Optimalisatie strategieën

We blijven werken aan de optimalisatie van de gekozen strategie. We zorgen ervoor dat uw content interessant blijft voor de doelgroep. Uw bedrijf is structureel actief op de gekozen social media kanalen.

Contact.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

11 + 8 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte.

Pin It on Pinterest

Share This