Online Marketing

Google Ads
Home » Services » Marketing

Hoger in Google met online marketing

Google Ads

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google. In dit online marketing programma stel je advertentieteksten in en bied je op woorden waar gebruikers van Google op zoeken. Deze woorden bepalen we aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek.

Online advertenties worden gefaciliteerd in Google Ads. Naast het opzetten van het Google Ads account kun je er ook voor kiezen om dit account te laten beheren en optimaliseren. Laat je het account regelmatig optimaliseren? Dan zal dit zorgen voor meer resultaten tegen lagere advertentiekosten.

Als Google gecertificeerd bedrijf kunnen we jouw Adwords campagnes goed instellen en zorgen dat je advertenties worden getoond bij de zoekwoorden die uit het zoekwoordenonderzoek naar boven zijn gekomen. Je kunt zelf je budget bepalen en betaalt alleen aan Google wanneer iemand daadwerkelijk je website bezoekt.

Alle resultaten hieruit zijn meetbaar, zo kun je zien hoeveel mensen uw pagina bezoeken, welke zoekwoorden het meest opleveren en kun je de conversies bijhouden die zijn voortgekomen uit Adwords.

Video Advertising.

Videoreclame wordt steeds vaker ingezet als reclamemiddel voor veel bedrijven. Met Video Advertising kun je heel gericht een groot publiek bereiken. Naast het beheren van de video campagnes, bieden wij ook de mogelijkheid om de video’s voor je te maken. Wij zijn gespecialiseerd in animatievideo’s. Hiermee kunnen we op een heldere en speelse manier video’s inzetten als marketingmiddel.

 

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@sophieso.nl

×