fbpx

Seo / Sea

Online Marketing

Marketing

Hoger in Google met online marketing.

Wij zijn Google gecertificeerd en kunnen u daarom goed helpen om campagnes op te zetten in Google Ads. Samen gaan we kijken wat uw doelgroep is en zoeken we de juiste trefwoorden die conversies kunnen genereren naar uw website. Met het Adwords Search Certification in the pocket kunnen we uw Adwords campagnes goed instellen en zorgen dat uw advertenties worden getoond bij de door uw gekozen zoekwoorden. U kunt zelf uw budget bepalen en betaalt alleen wanneer iemand daadwerkelijk uw website bezoekt.

Alle resultaten hieruit zijn meetbaar, zo kunt u zien hoeveel mensen uw pagina bezoeken, welke zoekwoorden het meest opleveren en kunt u de conversies bijhouden die zijn voortgekomen uit Adwords.

Video Advertising.

Videoreclame wordt steeds vaker ingezet als reclamemiddel voor veel bedrijven. Met Video Advertising kunt u heel gericht een groot publiek bereiken. Naast het beheren van de video campagnes, bieden wij ook de mogelijkheid om de video’s voor u te maken. Wij zijn gespecialiseerd in animatievideo’s. Hiermee kunnen we op een heldere en speelse manier video’s inzetten als marketingmiddel. 

Contact.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

8 + 4 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte.

Pin It on Pinterest

Share This