Welkom op Sophieso!

Wijtenhofstraat 1c
5711 XG Someren

Info@sophieso.nl

Folow us

Image Alt

Logo laten ontwerpen?

Logo en

Huisstijl.

Een logo en huisstijl heeft natuurlijk ieder bedrijf. Hiermee laat u uw identiteit zien, passend bij de uitstraling van uw merk of bedrijf. Heeft u al een idee? Weet u wat de ‘look and feel’ van uw bedrijf gaat worden? Wat voor logo het ook wordt, samen met u zorgen we dat het past bij u en uw bedrijf. Naast het logo, kunnen wij u ook voorzien van een eigen huisstijl. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u het complete Logo & Huisstijl pakket? Dan zit hierbij;

  • De opzet van uw logo in 3 tot 5 ideeën.
  • Uitwerking naar het Logo aangeleverd in AI, EPS, PNG, JPEG en PDF.
  • Ontwerp visitekaartjes
  • Ontwerp briefpapier

Infographics
en illustraties.

Wilt u op een visuele manier dingen uitleggen en kenbaar maken? Bij een infographic of illustratie is het belangrijk dat de boodschap snel door de lezer begrepen wordt. Met een infographic of een informatieve illustratie kunt u uw verhaal verduidelijken met bijvoorbeeld grafieken, plattegronden, illustraties en kaarten. Zo kunt u complexe informatie gemakkelijk helder en inzichtelijk maken.

Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak.

Video Animatie.

Wilt u een bepaalde boodschap op een heldere manier overbrengen op uw doelgroep? Wij maken animaties om uw verhaal te vertellen. Met een leuk filmpje is het makkelijk uw bedrijf onder de aandacht te brengen en uw boodschap overtuigend over te brengen. Van informatieve video’s tot een leuke video om uw bedrijf te promoten, u kiest de boodschap die u wilt overbrengen.

Wilt u hier meer informatie over? Maak gerust een afspraak.